Fakta om Nala

Namn: IC S*Lince´s Dolcezza - hon kallas för Nala efter Lejonkungen. Orsaken var att Maya redan då Lotus flyttade in då ville att han skulle heta Simba, så nu äntligen blev det ett namn ur Lejonkungen, plus att vi tycker att namnet passar henne bra <3 Nala kastrerades den 15 december 2016.
 

Född: 2015-04-18 och är vår egenuppfödda katt

Färg: n 24 - Svart spotted

HCM testad 2016-10-13. Inte HCM men däremot ett medfött aortaklaff-fel vilket gjorde att vi beslutade att kastrera Nala och låta henne bli en älskad sällskapskatt här hemma.

Blodgrupp: A eller AB, ej bärare av b (testad via dna)

Avkommor :

Stamtavla

Nalas fotoalbum

Beskrivning
Efter att Cecina inte kunde bo kvar längre på grund av osämja mellan katterna, så ville Maya så gärna ta hem ett litet barnbarn till henne i stället. Eftersom Cecina var Mayas katt, och Maya desstuomt blev blixtförälskad i första bilderna på Nala/Dolcezza så behövdes det inte så lång betänketid innan vi bestämde att hon skulle få flytta hem till oss när hon var stor nog.

Nala kommer att vara Mayas katt, och kommer på grund av hennes klaff-fel i hjärtat inte att lämna några kullar efter sig. Vi kommer även att fortsätta ställa ut henne som kastrat. Hon är en otroligt framåt och kavat liten tjej som tagit hela familjen med storm <3

Tack till underbara fodervärdarna Ewa och Arne som gett denna lilla dam en sån fin start på livet!