Fakta om Ryzhko 
Ryzhko ägs nu av sina fodervärdar familjen Forslöf i Sundsvall. Den 2 augusti 2011 blev han pappa åt sin sista kull, och den 11 augusti 2011 kastrerades han. Tack snälla AnnBritt med familj för att ni ställt upp och varit så tålmodiga så han kunnat vara fertil så pass länge ;-D Numera bor även Björns dotter Alona  från Lubov Sibiri tillsammans med honom!

Namn: S*Nikopeja´s Ryzhko - kallas för Björn. Lillhusse Andreas fick den stora äran att bestämma vad han ska kallas för eftersom han mest kommer att vara hans katt ;-)
 

Flower

Född: 2009-11-10 och flyttade in hos sin nya familj den 21 april 2010, efter att först ha
bott 2 månader i Umeå.

Färg: d 03 24 - Röd spotted med vitt

HCM testad med normalt hjärta: 2010-11-23, 2013-01-18 och 2017-06-09

Fiv och FeLV testad negativ

Ryzhko är pappa till:
4 kattungar här hos oss Mytologikullen
4 kattungar hos S*Lubov Sibiri - Fågelkullen  
5 kattungar hos S*Nikopeja´s - S-kullen

Ryzhkos Fotoalbum

Stamtavla

Ryzhko 7 månader 

Beskrivning
Planen var först att köpa Ryzhkos halvbror Qubrik men efter många turer med honom bestämdes det att han skulle bli sällskapskatt i stället. Då Mi-Kes kattungar redan var sålda då det blev klart, så lades drömmen om en kille efter Uffe på hyllan. Ända tills Eva (S*Nikopeja´s) berättade att det inte riktigt gått som de hoppats i Ryzhkos nya hem, så de kände att det skulle vara bättre för alla parter om han omplacerades. Jag fick då frågan om jag var intresserad, och gissa om jag blev glad<3 !! Självklart så tog jag chansen och inom en vecka hade jag hittat en jättebra fodervärd med en jämnårig kompis och varit till Umeå och hämtat honom. En riktigt spännande kombination och med friska linjer när det gäller HCM.

 

Mamma: Nikopeja´s ManekiNeko Mi-Ke Pappa: Meldgaards Uffe Usfazan
Mi-Ke  Uffe 
 
Syskonen i samma kull:
Systrarna Roxannah och Rosenblad 
Roxannah  Rosenblad